maanantai 3. helmikuuta 2020

Japaniin saavuttu

Noniin nyt on Japaniin saavuttu, lento meni ihan ok mutta ei oikein suunnitelmien mukaan koska nukkuminen oli todella vaikeaa lentokoneessa. Japaniin saavuttuamme lähdimme etsimään Sakura Housen toimistoa jossa meni hyvin paljon aikaa koska menimme väärään suuntaan junalla joten ajoimme koko matkan. Jonka jälkeen lähdimme kävelemään toimistolle joka oli yllättävän vaikea löytää ja siinä tuhlaantui paljon aikaa. Lopulta saimme avaimet ja menimme asunnoille tässä vaiheessa oli jo ilta joten söin ja kävin nukkumaan.

Aamulla oli ensimmäinen työpäivä ja toimisto oli todella helppo löytää. Kävimme Herra Ogavan kanssa läpi yrityksen liikeideaa, mitä tulemme tekemään, ja muita yleisiä asioita. Kävimme myös syömässä hänen kanssaan ravintolassa ja se oli todella hyvää. Meidän kanssa samaan aikaan on myös ruotsista kaksi harjoittelijaa joten meitä on yhdeksän nyt.

Automaatti kulttuuri täällä on aivan huikea ja pidän siitä todella paljon. Riittää että kävelet 20m ulkoovelta niin näet jo viisi eri automaattia mistä saa kuumaa ja kylmää juotavaa. Miinus puolia mitä olen huomannu on kolikoiden määrä. Olen saanut kahden päivän aikana kerättyä todennäköisesti enemmän kolikoita kuin viimeisen viiden vuoden aikana suomessa mutta ehkä siihen tottuu ajan myötä.






1 kommentti:

Kotiin paluu

Kotiin on palattu jo viikko sitten noin kuukausi etuajassa koronan takia. Tottakai se harmittaa ja olisin henkilökohtaisesti haluttunut viel...